Jimzoo, creativity gym

Iedereen die wel eens een inspirerende training of workshop heeft gevolgd, weet hoe het gaat. Je neemt je voor ‘Hier ga ik iets mee doen!’ In de praktijk valt dit tegen. Je ervaart te veel drempels om het geleerde echt toe te passen. Wat een gemiste kans…

Dat gaan we met Jimzoo oplossen. Jimzoo is een gym voor creativiteit met een gevarieerd lesprogramma, live online lessen van bevlogen trainers. En dat het hele jaar door. Als lid ben je onderdeel van onze inspiratie & impact community. Een plek waar je elkaar vindt, inspireert en uitdaagt en waar – dat is onze droom – toffe projecten tot stand komen die een positieve impact in de wereld om ons heen genereren.

jimzoo.com

Wij helpen je over de drempel heen, door heel veel te oefenen. Dagelijks. Wekelijks. Of wanneer jij het nodig vindt.

The Main Thing

Elk bedrijf heeft een ‘main thing’. Wij geloven in groei vanuit die kern. Wij zijn er om de relevantie van bedrijven elke dag te laten groeien.

Wij houden niet van symptoombestrijding en brandjes blussen. Wij willen samen werken aan het wegnemen van blokkades op je route naar duurzaam succes. Elk bedrijf is bijzonder. Dus ook dat van jou. We willen het beste voor jou en dat houdt ons scherp.

Wij helpen je met je branding, de strategie en het ontwikkelen van nieuwe producten en/of diensten.

themainthing.nl

Om patronen te doorbreken moet je met je mensen nieuwe dingen doen.